פרסומת      תמונות מלהבים

חדשות המועצה
מפת אתר

דף הבית > אודות > דבר ראש המועצה
ברוכים הבאים לאתר של להבים!

תושבים יקרים,

אתר האינטרנט המתקדם מהווה צעד נוסף לשיפור השירות לתושבי להבים, שנועד לחזק את הקשר הישיר בינם לבין מוסדות המועצה ועובדיה.

האתר שלפניכם כולל רשת עניפה של אתרי משנה לכל גופי המועצה, כאשר חלקם מנוהלים באופן עצמאי. באופן טבעי, מבנה האתר ותכניו תואמים את סדר העדיפות של המועצה. לפיכך הקדשנו חלק מרכזי לתחום החינוך ואף הקצנו אתר חדש לבית הספר ולתלמידיו, שבהם אנו רואים את לב לבו של היישוב - ואת עתידו.

חצי יובל חלף מאז הוחל באכלוס להבים. מאז ביססנו בהתמדה את מעמדנו כיישוב מוביל בנגב, המתאפיין באיכות חיים ייחודית. כיישוב ירוק אנו דוגלים בשמירה על איכות הסביבה ומממשים ערכים ירוקים אלו מידי יום ביומו על ידי מחזור פסולת, מתקן טיהור שפכים היחיד מסוגו בארץ, השקיית גינות במים מטוהרים ועוד.

פנינו אל העתיד: בשנים הקרובות נמשיך בראש ובראשונה להשקיע את מירב משאבינו לקידום נושא החינוך. המציאות מלמדת כי השקעה זו מניבה פירות ליישוב: על פי נתוני מכון "אדווה" להבים מובילה בין יישובי ישראל בשיעור הסטודנטים המתגוררים בה ביחס לגודל האוכלוסייה. כיישוב מוביל בנגב נמשיך לקדם פרויקטים  כעיר הבה"דים וסלילת כביש 6. כן נמשיך לפעול בנחישות לקידום שיתוף הפעולה עם שכנינו הבדווים - בין היתר באמצעות הקמת אזור התעסוקה - רהט, בני שמעון ולהבים - בצומת להבים.

עובדי המועצה ואנוכי נמשיך להיות קשובים לתושבים ולצרכים היום-יומיים של היישוב ככלל. בעזרתם נקפיד לשמור הצביון הייחודי של להבים, כפי שהגו אותו מקימיו. אני מזמין אתכם באופן אישי לשגר אלינו באמצעות האתר הצעות, המלצות והערות, אשר כמו תמיד יזכו לאוזן קשבת ולהתייחסות רצינית.

בידידות,

אלי לוי - ראש המועצה